Tijdelijk geen verzending tussen 20 juli tm 16 augustus

Geplaatst door Marcel Brilman op

Ook wij gaan er even tussenuit.

In onze vakantieperiode van 20 Juli tm 16 Augustus verzenden we geen comics. Ook worden er geen live sale events gehouden. Uiteraard kun je wel comics claimen of kopen. Deze stapelen we voor je op en we gaan je na 16 augustus benaderen wanneer je de comics verzonden wil hebben. In de webshop vervalt  de verzendoptie gedurende 4 weken zodat er ook niet per ongeluk gekozen kan worden voor verzenden. 

Wel nieuwe comics in assortiment
De webshop www.shortboxcomics.nl blijft gewoon geopend in de vakantie en er worden wekelijks nieuwe comics en nieuwe back-issues in de shop toegevoegd. Deze kun je gewoon online bestellen, maar de comics kunnen in de genoemde periode NIET worden verzonden. Uiteraard kun je wel zelf kiezen of je de comics direct wil betalen, of gebruik wil maken van onze uitgestelde betaalmogelijkheid. (CLAIMCOMIC)

Opsparen en later betalen
In de webshop kun je als je wilt de kortingscode CLAIMCOMIC gebruiken.  De kosten springen dan op €0,00 euro en je kunt dan zonder te betalen de aankoop voldoen. De comics worden in je postvak gelegd en je ontvangt de rekening op een later moment. 

Verzenden en opgespaarde comics
Het verzenden van de comics pakken we vanaf eind augustus weer op. Je kunt wat ons betreft de comics die je in juli en augustus hebt gekocht in de eerste week van september betalen. Je krijgt automatisch een overzicht van de kosten per pdf en een betaalverzoek. 

We hopen op deze manier een goede manier te hebben gevonden om je te kunnen blijven voorzien van nieuwe comics en back-issues. wil je weten hoe comics claimen werkt? Dat lees je hier!

 


Deel dit bericht← Ouder bericht